View Single Post
Eski 21-01-2013, 01:27   #38
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Merhaba Sayın hocam100; 'Soğanlı tür bahçesi olunca iş zor' demişsiniz. Zor olduğu için mi bahçe sayfanızı böyle yarım bıraktınız?
Ben de sizin gibi soğanlı bitkileri çok seviyorum. Ve bütün soğanlı bitkiler sayfalarında açıklamalarınızı görüyor ve takip ediyorum. Teşekkürler.
Bence kendi sayfanızdan kendi bahçenizden fotoğraflı olarak devam etseniz ne kadar güzel olur derim.
Dün gece yine soğanlı bitkileri gezerken mesajlar gördüm. Sevgili arkadaşlar önermişler aman dikerken soğanların kök kısmına, bitkinin yeşereceği kısma dikkat edin. Ben de kendimden emin aman o da sorunmu dercesine büyüklük taslamışım sanırım.
Bugün hem kargo ile gelen, hem de Migros'tan aldığım glayör soğanlarını dikeyim dedim bir baktım ki bunun hangi tarafı toprağa gelecek acaba derken büyüklenmem geldi aklıma. Soğanların her tarafı kabukları ile kaplı, belli değil kök kısmı, uç kısmı. Dedim bırak bir bilene sor. İyi ki de bilememişim, biraz önce okuduğum Glayör başlığında mart ayında dikilmesi de gerekiyor imiş...

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön