View Single Post
Eski 19-01-2013, 23:01   #28
Mine Pakkaner
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
İyi akşamlar arkadaşlar. Biraz önce eve geldim. Sevgili Praecox ile toplantı sonrası da birlikte olduk.

Bugün İstanbul' dan bir de sürpriz konuğumuz vardı. Sevgili nrkrkmz da bizimleydi . Hayal bahçesi orkide fidanlığının sahibi.

Hava muhalefeti nedeniyle çok kalabalık değildik 30 kişi kadardık sanıyorum.

Praecox bizi harika bilgiler ve ipuçlarıyla aydınlattı. Sevgili Nur tecrübelerini aktardı, İstanbul'dan örnekler de getirmiş sağolsun. Garo üzerlerinde uygulama yaptı.

Yeni bazı üyelerimizle tanıştık. Eski üyeler hasret gidermiş olduk.

Toplantı sırasında Sevgili Güler Hanım ve sevgili Selahattin Yılmaz aradılar eksik olmasınlar.

Toplantıda Tohum Takas etkinliğinin çalışkan organizatörlerinden Murat Öz de katıldı. Paketleme ve dağıtımda onlarla olan Selis de bizimleydi. Hepimizin adına kendilerine teşekkürlerimizi ilettik.

Halil Bey de aramızda olacaktı ama hava muhalefeti engel olmuş. Selamlarını Selis vasıtasıyla iletmiş, aldık kabul ettik, umarız dolu bir sıkıntı yaratmamıştır Halil Bey.

Bir sohbet toplantısı da Hoya' larla ilgili yapmaya karar verdik. Mayıs ayında olacak bu organizasyon ve Sevgili Dkp bize mum çiçekleri ne ister, nasıl yetişir bilgi verecek.

Gül Teyze' mizi gözümüz aradı elbette, onsuz olmuyor. Fatihbahçe eksik olmasın çekim yaptı, hazır olunca bizlerle paylaşacaktır.

Sevgili Praecox, Sevgili nrkrkmz, çok teşekkür ederiz, harika bilgiler edindik, harika zaman geçirdik. Sağolun, varolun, hep gelin

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön