View Single Post
Eski 19-01-2013, 22:56   #27
selis
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-07-2009
Şehir: İzmir-Bornova
Mesajlar: 2,974
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen Mesajı Göster
Ne bir ses ne bir görüntü var...
Daha çok beklersiniz


Merhaba;
Öncelikle 12 Ocakta yapılan İstanbul Toplantı başlığının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen halen aktif olduğuna ve 520 mesaj içerdiğine dikkat çekmek istiyorum..
İzmir başlığı ise açıldığından itibaren zaten bomboştu ve halen boş Şimdiye kadar çoktan birçok kişi duygularını yazmış, fotoğraf eklemiş olması gerekirdi..

Başka sayan var mıydı bilmiyorum ama, ben gelenleri saydım. Gördüğüm kadarıyla (başlığın geç açılmasına ve havanın berbat olmasına karşın) 26 kişiydik.. Kaç kişi geleceğini yazmıştı peki? 5'i geçmez sanırım.. Forumda üye bile olmayan, olmuş ama hiç aktif olmayan kişilerin toplantıya gelmesi çok ilginç geldi bana? Daha da ilginç olan bu oranın çok fazla olması..
Toplantıyı arkadaşından duyan, facebooktan gören kişiler çoğunluktaydı..

Kimin, nerden, nasıl geldiği elbette önemli değildir.. Fakat, ben kendi adıma, forumda mesajlarını okuduğum, bitkilerine hayran olduğum kişilerle karşılaşmak isterdim.. Foruma üye bile olmayanlarla değil.. (muhtemelen o kişiler yazdıklarımı da okuyamayacaklar)

İzmirliler çok sıcakkanlıdır..

Halil Bey yoğun dolu yağışından dolayı toplantıya katılamayacağını belitmişti.. Herkese selam söyledi ve ilettim..
Mine Hanım Tohum Takas Etkinliğinin nasıl özveri ve emek gerektiren bir organizasyon olduğunu uzun uzun anlattı.. Tohum Sayma Odasındaki sürece, ''bunlar yiyip içip eğleniyorlar'' gözüyle bakılması bana dert olmuştu.. Böyle olmadığı, çok zorlu bir süreç ve büyük bir emek gerektirdiği konuşuldu.. Biraz rahatladım.. Umuyorum bu konuya daha fazla değinilir..
Murat'a uzun uzun teşekkür edildi ve tercümesi yapıldı.. O ayrı bir ilgi gördü, kıskandım doğrusu

Fotoğraf çekmek bazı durumda dikkatin dağılmasına neden oluyor, o nedenle fazla fotoğraf çekemedim.. Işık da kötüydü..
Çektiklerimi ekleyeceğim.. Fatih Bey de video yayımlayacaktır.

selis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön