Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yener.T
Hastalık veya delilik deyin ne derseniz deyin fakat elimde değil yeni bir çeşit kaktüs ve suculent buldum mu almamazlık edemiyorum.Yeni aldıklarımın fotoğraflarını paylaşmak isterim.
|
Hiç üzülmeyin sizi bu forumda o kadar çok insan anlıyor ki Yener Bey, aynı durumdayız

Ben de defalarca kendi kendime söz dedim artık almak yok dedim. Ama nafile...
Ne iyi yapmışsınız da almışsınız, hepsi birbirlerinden güzeller. Sansevieriaları ben çok seviyorum. Kolay yavruluyorlar ama cylindrica beklediğim kadar hızlı gelişmiyor. Yavru vermesine veriyor ama yaprakları olması gerektiği gibi kalınlaşıp silindirik form almıyorlar.
Tüm yeni türlerinizi güle güle yetiştirmenizi dilerim, hoş balkonunuzda çok keyifli gelişeceklerinden hiç şüphem yok.
Bu arada size toplantıda teşekkür etme fırsatım olmamıştı. Eliniz kolunuz bitkilerle dolu geldiniz, yoruldunuz. Çok teşekkür ederiz.