Sevgili arkadaşlarım, sizleri burada gördüğüme son derece memnun oldum. Mesajlarınızla beni mutlu ettiniz.
Sevgili
Güler Hanım, bugün yağmur yağdı ve karlar eridi. Bir daha yağarsa dediklerinizi aynen uygulayıp hırt hırt karları eze eze dolaşacağım. Ablam benim, geçtiğiniz her yer apaydınlık oluyor. Sizi seviyorum.
nevsune'cim can arkadaşım, bergeniayı annemden getirmiştim. O'ndayken hep ısıtılan ortamdaydı. Ben de bir sene kadar içeride tuttuktan sonra, forumlardan öğrenip bahçeye aldım. Geçen sene -12, -15 leri gördü ve ölmedi. Açıyor fakat şöyle bir gelişmedi. Baharda yerini değiştirmem gerekecek, sanırım.
Mavişler, balkonda geçen ki soğuklarda, tıkır tıkır buz tuttular. Korkarak hemen içeri aldım. Buzları çözülünce yapraklarda bir bozulma olmadı, tabii hemen yine dışarı. Beyaz mavişin saksısını değiştirince sana ayırayım. O vakit geldiğinde adresini isterim.

Sevgiler...
Mavişlerle aynı gün yaprakları tıkır tıkır olan,
saxifraga stolonifra tricolor öldü sanıştım. Minik yapraklar vermeye başlamış. Mutluluk bu olsa gerek. Umut kesilenin tekrar yeşermesi.
Sevgili
gülenmelek, kullanıcı adınız pozitif enerji veriyor insana. Eminim ki kendiniz de öylesinizdir.
Kardelenleri Eskişehir'den annemlerin bahçesinden getirmiştim. Evin bahçesinde drenaj sorunu var, kardelenler çoğalacağına azalıyor.
Sağ olsunlar,
nevsune ve sudenur da cevaplamışlar ama sempervivum soğuğa çok dayanıklı. Ankara'da, dışarıda saksıda ya da bahçede olabilir. Sevgiler...