View Single Post
Eski 15-01-2013, 05:02   #466
cemal.S
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Birisi beni çimdiklesin hayal mi görüyorum ne? Bizde deliyiz deyip ortalıkta dolaşıyoruz gece gece bir zır deli geçmiş buralardan gören bilen duyan oldumu? Yok yok bu böyle gitmez yakında kesin kamçıyı yediği gibi soluğu Ceviz bahçesinde alır. Adam bıraktı Cevizleri taktı AĞAÇLARIN akıllılarına pardon delilerine.
Şuraya bakarmısınız nerdeyse bizi obezite yapıp kebapçıya gönderecek. Yedim kardeşim varmı bir diyeceğin çok kıskandınsa gönderirsin bir torba Ceviz sabahları yeriz bir iki hafızamıza iyi gelir. Şiir okuyoruz görmüyormusun rahatsız etme. Ayşe Ayşeeee Ayşe.. Anşaaa. Akıl bırakmadıki adamda kusura bakma FATMA...
Varya sana bir tüyo bu delilerin arasında öyle tokturlar varki kendine dikkat et seni tohum diye paketleyip İNCİRLİYE ÇAMLIĞA gönderirler dikkat et. Tabiii orayıda satıp oğluna gemicik almadıysa birisi.

Yüz kere diyorum sataşma bu delilere bir gün GÖNENE gelirlerse tavuğu pardon KUZUYU kazıkta KORUN üzerinde döndürttürürler sana. Benden söylemesi.

Yahu bir şey daha siz ne ara Cumhur ağayla toplantıya gelip gittinizde sevgili SERDARA hava atıyorsunuz.. Hayaletmisiniz ne?:

Seviyorum ikinizide isterseniz GÜLER ablaya, olmadı OĞUZ beye sorun.

Sabah sabah ben neler diyorum yahu G Ü N A Y D I N herkesee.

Ah Cemal ah yedin kafayı yedin.. Ne o öldün gülmekten.. Helal sana yahu yetti GARİİİ..

SAYGIYLA.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön