zeolit/klinoptilolit'i Manisa/Gördes'ten aldım.. Türkiyede 25 kiloluk çuvallarda, tonlar halinde satılıyor.. Madenlere telefon etmeye başladım. Bilgi kısıtlı olup, teknik terimlere de vakıf olmayınca, meram anlatmak zor oluyor ama bir şekilde, ellerindeki zeolitin insan kullanımına uygun olup olmadığını sormayı başardım.
Ve bunun hasta insanlar tarafından kullanılacağını söyleyince sağ olsunlar 25 kiloluk bir çuval zeolit gönderdiler ve zeolit benim evime getirilinceye kadarda işi takip ettiler...
Hemen arkadaşlarla paylaştık..
Gece yatarken ağız mukozasına karışması için ağzımda çalkayarak içiyorum.. ilk fark ettiğim şey dişlerimi temizlemesi oldu.. diş etlerimde problemlerim vardı...şu an diş etlerim eskisi gibi sert ve pembe...
25 yıl önce yaşadığım çok zor bir süreçte yüzümde çıbanlar çıkmıştı... çıbanlar geçtiği halde genişleyen hücre içinde kök dediğimiz kistler duruyordu..bir alman sitesinde zeolitle yüz yıkadıklarını okuduktan sonra yüzümede sürmeye başladım. Kistler şu an büyük ölçüde küçüldü. Gün geçtikçe hücreler boşalıyor..
Dıştan bu kadar faydasını gördükçe, içimde kimbilir ne yenilenmeler oluyor diye düşünüyorum. Beni en fazla sevindirecek olan haber kanser olan kullanıcılardan gelecek. O zaman yine gelip yazacağım. Mümkün olduğunca çok insan öğrensin..
|