View Single Post
Eski 13-01-2013, 01:35   #319
cemal.S
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Merhabalar...!

Her şey ama her şey o kadar güzeldi ki neresinden başlasam. Tedirgin oldum bir an. En başta Malinaya bu siteyi kurup bizlerin bir araya gelmemize vesile olduğu için huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kızacağınızı bile bile yazacağım sağolasın PATRON. Güler hanıma gelince YÜREĞİNE SAĞLIK BE ABLA emeklerini nasıl öderiz bilemiyorum.

Ya diğerleri diğerleri dediğinizi duyar gibiyim. Acele etmeyin tarif edeceğim unutmadan Münevver kızımızın annesi EMİNE hanımmada bir merhaba diyeyim huzurlarınızda. YETTİK GARİ abla gördün demi nasıl gardaşık hep beraber. Gruptan diğerlerini bilemem ama benim onur konuğum sendin haberin ola gariii.
Bir topluluk düşünün birbirine sarılıp öpüşüp koklaşıp kardeşçe paylaşmaktan göklerde uçan. Fakiri, Fukarası, Zengini mengini, yazanı ozanı, genci ergini, güzeli yakışıklısı, bir arada KARDEŞÇE.

Şunu bir daha gördüm bu gün bütün FATMALAR bir olmuş eğleniyorlardı. Her zaman mı bir araya geliyoruz bizde katıldık onlara günü gün ettik varmı ötesi..

Özellikle Şehir dışından ANGARADAN bu karda kışta elinde PASTASI ile Pusarığı ve kutu kutu kurabiyesi ve çok hoş sohbeti ile Asiyeden bahsetmeden olurmu sağ olsunlar mahçup ettiler bizi. Alacakları olsun. ANGARA 1----İST 0 deplasmanda görüşürüz. Kısacası 50 numeronun hakkını verdiler verdiler ikiside kafaya çıkıp golu attılar sağ olsunlar. Diğer Angaralı MÜJGAN hanıma gelince bir dahaki toplantıya elinde bağlaması ile gelmezse ist vizesini biraz zor alır benden söylemesi. Yoksa söylerim MALİNAYA..

Geldik kime bilin bakalım. Bu gün TOROSLARIN NAZLI DİLBERİ ile olan sohbetimi bu dünyada hiç bir şeye değişmem desem yeridir. Adalet hamfendi iyi ki tanıdım sizi öyle iyisiniz ki. Tam GÜZEL ATLAR ÜLKESİ ( Kapadokya) nin asaletini gördüm sizde ayaklarınıza sağlık.

Kar, kış, yağmur, çamur, TAŞ, trafik demeden DÜNYANIN İNCİSİNİN dört bir yanından adeta koşarak gelip yürekleriyle birbirini selamlayan tüm güzel insanlara ne demeli. Seviyorum hepinizi.... Tekrar sağlıkla görüşmek dileği ile.

SAYGIYLA

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön