Bora Bey,
yazdığınız her kelimeyi dikkatlice okudum.Biliyorum.Bi çok şeyi biliyorum.Bilmediklerim varsa da öğrenmeye çalışıyorum.Siz biraz da bu işin içindesiniz.Sorunlarınız olursa yüz yüze danışacağınız bir çok üstad var(Garo bey,Ziya bey,Nur hanım).Bazen diyorum keşke İstanbul'a yakın olsam da yüz yüze yapılan sera sohbetlerine katılabilsem.Daha çok nemalansam sizlerden.Mazur görün,ancak buradan sorabiliyorum.
Yazdığınız 5 maddeyi de uygulamaya çalışıyorum.Zarflı olan bir catt'ın zarfı kurudu.Neden kurudu anlayamadım.Sulamayı 15 günde bire indirdim.60 adet farklı cinste orkide(20 adedi cattleya) aynı yerde,doğu salon penceresinde duruyor.Gece 15 derece,gündüz 21 derece sıcaklık,Nem yüzde 40-60 arası(nem tabakları yardımıyla) bakımlarına devam ediyorum.Evet bazen disiplinsiz uygulamalar oluyor.Ama sürekli değil.Bakalım bu kadar istiyorum çiçeklerini görmeyi,herhalde bana yanıt vereceklerdir

İnanın siz buraya resim ekleyince sanki kendi çiçeğim açmış gibi mutlu oluyorum.Dost/arkadaş olarak sıfatlamalarınız için ayrıca saygılarımı iletiyorum.Umarım dostluklar daim olur.Uyarılarınızı dikkate alacağım.Saygılarımı sunuyorum.