Sn. lanforce tüm yazdıklarımızı, yazılanları çok güzel özetlenecek şekilde yazmış. Ellerine sağlık.
Hala benim param var, bankadan kredi çekeyimde vereyim bu adamlara. Veya böyle oluşumlara vereyim paralarımı diye düşünenler,
Bu başlık altında yazılanları üşenmesinler baştan sona kadar okusunlar ve anlasınlar, ortada ne biçim bir batak var.
Gıdım gıdım, binbir zorlukla kazandıklarını biriktirdiklerini. Ben yiyemedim al sen ye diye haramzadelerin önüne atmasınlar.
Eğer ki büyük paraları kolayca kazanmışlar da istiflemişlerse bir kenara, meraklanmasınlar
kolay kazanılan, kolay kaybedilir. Onlarında elinde bir zaman sonra kocaman bir -0- kalır.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi LaNFoRCe
Arkadaşlarımdan daha yanıt alamadım araştırmalarım devam ediyor tabi ki uzak duruyoruz inşallah gel gelelim ki bir konuyu daha aydınlatayım 12binlira çok arkadaşlar 3binlira ve/veya 4binlira yatırıyorsun asgari ücret alıyorsun günün koşullarına göre telde öyle dediler hata bunu bile kolaylaştırmışlar %30u peşin geri kalanı 18 ay taksit birde en fazla 10 koyun 10 keçi diyor ya yani 5 in 4 katı sana 5 te bir asgari ücretti 4 katı o günki koşullarda sana diyorki ayda 4*1000TL aylık 4000tl on koyun ve keçi ile girersen keçi fiyatı 600TL koyun fiyatı 800TL 10*600+10*800=14000Tl ile giriyorsun 3 yılın sonunda sana her ay 4000TL veriyorlar + 8 kilo et 20 kilo sütte aylık değil haftalık veriyorlar veremedikleri zaman parasını veryorlar telde bana böyle dedi sigorta yapıyorlarmış hayvanlara ölürse sigorta karşılıyormuş biz hiçbir şeye karışmıyor muşuk? tesisleri yerinde görebiliyormuşuz bize bi şey olursada miras kalıyormuş vs vs kısacası tüm cazip teklifler önünüze geliyor ama insan düşünmeden edemiyor madem böyle bi şey var yapabiliyorsun her şeyin hazır git bankadan kredi çek kendin pişir kendin ye kendi birinci dereceden akrabalarınla iş yap ne uğraşıyorsun ki milletle başını ağrıtıyorsun neyse aman dikkat aman aman Rabbimize sığınırız aman ALLAH cc korusun insanları bunlar gibi dolandırıcılardan bunlarında ıslahı mümkünse Rabbim ıslah eylesin değilse Kahhar ismi ile kahru perişan etsin inşallah
|