Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cankartun
öncelikle kümesimde bulunan sevgililerimden bahsedeyim sizden. ''sevgililerim'' (tavuklarım,civcivlerim ve horozlarım) 
35 tane köy tavuğum 4 horozum var. 35 tavugumdan 3ü kurk . bu 3 kurkum ocak başında cıkardılar bikaçgün arayla ilk kurkum 12 ikinci kurkum 10 üçüncüsü ise 17 tane çıkardı.çok şükür şimdilik çok iyiler soğuğa denk geldiler ama elimden geldiğince dikkat ediorum kenlere .tavuklarımdanda bahsedeyim azcık belirli yaş aralıklarıyla 35 tane tavuğum var aralarında 1 yaşında olanlarda 3 ve 5 yaşlarında olanlarda var şuaralar 6 ve 10 arası yumurta alıorum soğuk nedeniyle azalmış durumda tavuklarımda yaşlanmışlarda var epey şimdiye kadar hiç kesmiyodum ama havalar az ısınsın yaşlanmışları kesmeyi düşünüorum...
|
Öncelikle hoş geldin cankartun

Hepsine maşallah diyorum civcivlerinin tavuklarının tüyü kadar hayrını görürsün inşallah

Bu aylarda kurklamaları çok güzel tavuklarının benimkilerde çıkalı 1 ay oldu iki avuktan çıkardım verdim bi tavuğun altına maşallah güzel büyütüyo yavruları
Tavuklarından yaşlı olanları kescem demişsin ama havaların ısınmasını bekleme tam şimdi kesim zamanları havalar ısınmaya başlayınca zayıflarlar sen madem kesmeyi düşünüyosun bu aralar kes onları