Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güzin Çakar
.................................................. .................................................. .................................................. .......
Evet mesajımı sildim, yeni yanıt yazmadım.Çünkü polemik devam etsin istemedim.
.................................................. .................................................. .................................................. .............
*Forumlarda karşıt fikir yazmanın ne kadar tehlikeli olacağını öğrettiğiniz için teşekkür ederim.
*Karşımdakileri iyi tanımadan, esprili bir dil kullanmama konusunda, yeni bir tecrübe kazandırdınız için teşekkür ederim.
*iyiniyet, saflık ve aptallığımdan, bu durumlara düşürüp, belki de birazcık akıllanmamı sağladığınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla…
|
Merhabalar...!
Yazdıklarınızın birbiri ile ne kadar çeliştiğini umarım farkedersiniz. Kinayili ince ince alaylı yazdığınız cümleleriniz ayrı ayrı polemik konusu. Kusura bakmayın ancak sapla saman ancak bu kadar birbirine karıştırılır. Bazen teşekkür bile edilse kinalıı kullanmanımınıza üzüldüm.
Kesinlikle yazacağınız her hangi bir mesaja bir kelime dahi cevap niteliğinde (polemiğe meydan vermemek adına) mesaj yazmayacağımı bilmenizi isterim.
SAYGIYLA.