View Single Post
Eski 09-01-2013, 12:17   #375
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tuya Mesajı Göster
tömürcek ne yaparsın ablam epeydir yazamadım sayfana dersler nasıl kendine dikkat et iyi çalışmalar.
senin bana gönderdiğin paskalya vardı ya biri çürümüştü ama biri duruyordu dün baktım filiz vermiş çok sevindim ıtırın keyfi yerinde büyümeye devam ediyor ama bir sorun var o senden geldiğindeki gibi kokmuyor ona biraz üzülüyorum inşallah yazın sıcakları görünce oda kokusunu verecektir bana hayırlı günler müsadenle sayın rükiye özgüre de buradan bir kaç bir şey demek istiyorum
sayın rükiye hanım ne güzel menekşeleriniz var bayıldım nazarımız değecek Allah nazarlardan saklasın yalnız bir sorun var biz bu sayfada gördüğümüz her çiçekten nasiplenmeye alıştık şimdi ne olacak
sayglarımla hepsini güle güle büyütün bu arada menekşe yarışmasındada başarılar diliyorum eminim iyi bir derece alacaksınız hayırlı günler diliyorum
İyiyim tuya ablacım sen nasılsın Paskalyanın filizlenmesine çok sevindim inşallah uzuuunn yıllar seni o güzel çiçekleriyle mutlu eder, ödüllendirir Itırın da derdi nedir anlayamadım acaba havalardan mı dedim kalktım bilgisayarın başından üşenmedim yapraklarını ovuşturdum benimkinin o miss gibi kokusu hala üzerinde ama yazın sıcaklarda yanına gidince bile kokuyo şimdi ovalayınca kokuyo sende bi ovala bakıyım ablacım kokacak mı Ama merak etme bi büyüsün o harika kokacaktır evin içi ben hiç eksik etmem ıtırı kokusunu çok seviyorum da

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön