View Single Post
Eski 08-01-2013, 08:55   #151
yalandünya59
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-03-2012
Sevgili Vetman996,

Bu sana yazacağım son mesaj eğer tabi uslubunu değiştirip anlamaya çalışırsan ve nedemek istediğimi anlar düzgün kelimeler kullanarak yazarsan, hepimiz insan evladıyız mutlaka cevap yazacağım.

1- Bak kardeşim sen 2008 yılından beri burdaymışsın ama yazmıyormuşsun felan falan, ben ne zaman üye olmuşum ve sera bekçisini nezaman almışım bir bak bakalım, hatta Kudret Tezeli ara sor deki 'hocam sizden ilk sera bekçisini alan kimdir? Bir sor bakalım bana laf ebeliği yapmaya çalışma, essas hoş olmayan durum burası.

2-Bana şurdan anlam çıkardım, burdan anlam çıkardım gibi aramalara girip kendini bir yerlere takma, şu takıntıları artık bir yere bırak essas konuya gel lütfen.

3- 'sana bu tankı kuran üstad' kelimesinin içerisinde nerde aşağılayıcı veya kötü bir ifade var anlamadım, bi anlatta bilelim.

4- Sen drenaj tankının ayrı olduğunu yazmasan biz sana yardımcı olacağız, kardeş burası forum görülenleri, düşündüklerimizi yazmayacaksak ne anlamı kaldı forumun, paylaşımın, 'BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜR' ifadesinin ne anlamı kalır sorarım sana,

5- Akçay ağabeye verdiğim cevabın altındaki ibareyi görmüyormusun, şu cımbızları bırakın artık elinizden sıktı ama artık,

Şu ifademden sen ne anlıyorsun iyi oku bakalım;

'Ancak benim için bu iş bitmiş değil, bu daha başlangıç'

Hakikaten acayip takmışsınız bişeylere yani, ancak bunun sonunu iyi görmüyorum Egolu insanlarıda hiç sevmemişimdir, takıntısız olsan, paylaşımcı olsan, samimi olsan ne kadar güzel olurdu.

6- Diğer bir husus drenaj tankın ayrı bile olsa sevgili dostum, 125 lt'lik tank sana az gelecek unutma fide sayın 5500 dü yanılmıyorsam, 1 çileğe vereceğin besinli suyu hesapla ve bunu 5500 ile çarp bakalım ortaya ne çıkacak, ikide bir 19 lt'lik tanka besin yetiştirmek zorunda kalacaksın, allah allah yahu insanca bişey yazıyoruz, anlamıyosun, pes yani...

7- Kardeş EGO'ları bırak gel 'topraksız tarım kırılma noktası' adı altında tartışalım bunları, burası yani senin konunda başka güzel şeyler paylaşılsın...

8- Son kez diyorumki;

'Bir insan karşısındaki insanı anlamak istediği kadar anlarmış'....
Tam senlik yani....

Hoşçakalınız efendim....

yalandünya59 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön