Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı
Sevgili blueottoman;
Bu kadar büyütmeniz gereksiz, zaman zaman dostlar arasında buna benzer takılmalar olur.
Hoş görü ile karşılamanız yeterdi.
Yaşınızın çok genç olmasına bağladım heyecanınızı 
Zamanla bu alınmaların gereksiz olduğunu anlayacaksınız, "ızdırapla" değil gülücüklerle karşılık vereceksiniz 
Sevgiler.
|
Adalet Hanım sizin de telaffuz ettiğiniz gibi dostlar arasında bu tarz konuşmalar olabilir;ama birbirini tanımayan şahıslar arasında saygı ve edep,adab unsuru ön planda gelir.Yaşım küçük olabilir; Fakat genel konuşma adabını gayet iyi bildiğimi düşünüyorum. Ben insanlara yaşlarına göre hiçbir zaman saygı duyma eğiliminde olmadım buna istinaden durumu yaşıma ve heyecanıma bağlamanız pek yerinde olmaz. Sizin yazınıza cevaben hakaret içeren cümleler yazmadım.Ama diğer şahsiyetin yazdığı yazıyı saygısızca buldum -ki yaşına göre değerlendirmem gerekirse saygısızca lafı hafif kalacaktır.- ve saygısızlığa tahammül edemediğimden ötürü mukabil cevabı verdim.Ayrıyeten bu durumun bir gereksiz büyütme olduğunu kabul etmiyorum sadece kişilerin hal ve tavırlarını düzeltebilmeleri için yerinde bir uyarı olarak değerlendiriyorum.Bi'l mukabele sevgilerle...