View Single Post
Eski 07-01-2013, 18:42   #139
vetman996
Ağaç Dostu.

vetman996's Avatar

Giriş Tarihi: 21-08-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yalandünya59 Mesajı Göster
Sevgili Vetman996,

Değerli kardeşim kusura bakma ama sen bu işe daha yeni başladın heyecanını çok iyi anlıyorum,vede Allah yolunu açık etsin diyorum zaten...

Anlamadığın veya anlayamadığınız kısım şu; lütfen egoları biryere bırakın sakince bi düşünün ne demek istediğimizi. Aslında bu işe ilk İdris kardeşim çok güzel giriş yapmıştı.
'Topraksız tarımda kırılma noktası' diyerek.

Topraksız tarımda kırılma noktası demek, kırıldı eyvah yandı gitti kül oldu, hadi dönelim topraklı tarıma demek değildir,

Topraksız tarımda sıkıntılar nerde yaşanır, neler olabilir demektir.

Bence sen benim nedemek istediğimi zamanla çok iyi anlayacaksın, ozaman bana mutlaka yazacaksın bende herhangi bir EGO gütmeden sana söz dürüst ve samimi cevaplar vereceğim.

Nasılsa bu yazdıklarımız silinmiyor, burada apaçık kayıt gibi duruyor...

Hayırlı akşamlar...
Sevgili yalandünya arkadaşım. ben 2008 yılından beri formdayım ve sürekli yazılanları okur ama paylaşımda bulunmazdım. topraksızda bir şeyler yapmaya başlayınca paylaşımda bulunmaya başladım. sevgili dostum ben topraklıda da tarım yapmaktayım.kendi arazilerim mevcut biraz topraksız denemeler yaptım ve olabileceğini görünce de 288 metrekare deneme seramızı yaptık. biz 30 yıldır toprağı eker dikeriz. toprak gerçekten sadık yarimizdir.
sevgili dostum. bende şuan 8 adet topraksız tarımla ilgili kitap var. bir kısmını ezberledim sadece formdaki bilgilerle yetinmiyoruz yani, bir çok üstadla da yazışırız. 5-8 şubat 2013 deki berlin-Almanya tarım fuarına gitmeyi düşünmüştük ama tarım ilçe müdürlüğündeyim izin alamıyorum.
sevgili yalandünya. siz topraklı mı topraksız mı hala bunu tartışıyorsunuz. siz yolunuzu çizmişsiniz zaten topraklıda devam edin bence. biz topraksız için yola çıktık. ayrıca " sen bu işe yeni başladın heyecanını anlıyorum" demeniz pek uygun düşmemiş. dediğim gibi 2008 yılından beri formdayım yeni başlamadım. yeni başladığım topraksız 288 metrekare sera. siz değerli dostum; siz topraksız seraya ne zaman başlayacaksınız? selamlar...

vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön