Sevgili Halil Ağabey,
Bence bunları forum yöneticisi 'malina' gerekli birşekilde düzenleyecek ve gerekeni yapacaktır diyorum ve bu konunun kapanmasını istiyorum.
Şimdi gelelim konununda başlığı olan 'Topraksız Tarım Kırılma Noktası' başlığını hep beraber, samimi, dürüstçe, ayağı yere basan ifadelerle, bilgilerle donatalım ki hem topraklı hemde topraksız yapan arkadaşlar ne demek istediğimiz anlasın, ona göre yola çıksın, planlamalarını ona göre yapsın. Lütfen kimsenin sonu hüsran olması, korkmadan irdeleyelim konuları, topraksız tarım yapacağız diye varımızı yoğumuzu ortaya koyarken olması gerekenleri madde madde sıralayalım.
Diyelimki şu şu doneleri yerine getirdiyseniz 'topraksız tarıma' ticari olarak girin diyelim.
Sevgili Vetman996 kendi konusunun altında huzursuz olduğu forumun havasında olmadığını belirtmiş bence tam tersi hep beraber doğruyu bulacağız, doğruyu bulacağız derken yapılması gerekenleri bilelim, emin adım atalım,sorular var ise kafamızda ticari girmeyelim, uzun süreler Ar-geler yapalım,araştıralım, öğrenelim, paslaşalım.
Eğer benim bu anlattıklarım baştan planlansa ve öğrenilseydi, veya konunun ne kadar ciddi olduğu alıgılanabilseydi özellikle vetman996 bu kadar rahatsız olmayacak kendinden emin, dimdik yoluna devam edecekti.
Ben bu 'RÖNESANS' devrimi olarak gördüğüm konuları başlıklar halinde hazırlayacağım gelin hep beraber, tek tek bütün konuları irdeleyelim.
Ancak 1 tek şartım var, kendilerini duayen olarak gösteren tüm arkadaşlarda samimi, gerçekten, yüreklerini koyarak katılsınlar bu konulara, besin satacağım veya başka bir enstrüman satacağım kaygısı olmadan dürüstçe...
Hadi başlayalım....
|