View Single Post
Eski 06-01-2013, 16:36   #20
Mustafa_cmbz
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 04-11-2012
sıkıntı bana yol göstermesi değil bana tavsiyelerde bulunması eleştriler yöneltmesi de değil...Foruma ilk postumu attığım bana da yardım edermisin bende böyle bir cihaz yapmak istiyorum diyen biri şimdi ise Çok iyi biliyormuşçasına yorumlarda bulunup hani hoşnut olmadığı birini köşeye sıkıştırmak gibi hissiyat ile yaklaşıyor... :P

ismail hocam halen daha konuyu yeni birşeyler yapmak mı yoksa eskiyiden esinlenerek onu daha iyi hale getirmek konusunda kilitlenmiş kalmış...

Bunun örnekleri çok aslında...Bir çok tv firması var...şimdi bunların yaptıklarının hepsi aynı amaca yönelik birbirlerine göre üstünlükleri var eksik kalan yanları var değilmi...

yani sizin halen daha kudret hoca yaptı siz ondan esinleniyorsunuz demekten öteye geçen birşeyler yazmıyorsunuz...Buna hiç birşey demiyorum...Şimdi kudret hocam bu cihazı yaptı diye tartes daha iyisini yapıp satmasın mı mustafa kardeşiniz yapıp satmasın mı? bir başka elektronik yetisi olan arkadaş yapıp satmasın mı?...

bence burada önemli olan husus egolarınızı ve ön yargılarınızı bir kenara bırakarak yapacağınız eleştirileri ve sunacağınız fikirleri bu ayrıştırıcı duygular olmadan yapmanız olacaktır...

evet cihaz bitmeden cihaz ile ilgili şöylemi olacak böylemi olacak diye sorular yönelttiğiniz de insan farklıda algılayabiliyor...

Bunun yerine sıcaklık için bu işlerde bu kullanılıyor şu firma böyle yapmış demek daha mantıklı değilmidir?

veyahut ta yalandünya59 hocamın dediği gibi forumdaki arkadaşlarımızın kullandıkları sistemlerin eksikleri vs. bunlar yeni cihazda eksiksiz olarak sizlere sunulsa bana kalırsa daha güzel olur....gereksiz yere de tartışmaya girmeye gerek yok...

Mustafa_cmbz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön