View Single Post
Eski 06-01-2013, 12:03   #291
Tika
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
Teşekkür ederim Sevgili Sudenur,
Daha önce aldığım birkaç kaktüsü de aynı şekilde ( cımbızla tutup kopararak) temizlemiştim.Hayatlarına devam ediyorlar.Yaralı kısımların zamanla iyileşeceğini düşünüyorum.Bazıları öyle yapışmıştı ki,çıkarırken ister istemez zedelenme oldu.
Sizin eviniz müsait,madem ki kızınız istiyor,eve kedi alabilirsiniz. Ya da bahçeye kedi için kulübe alıp kızınızın orada beslemesini sağlayabilirsiniz.
Arapsaçının alacalısı olduğunu bilmiyordum.Benim bundan önce bir tane daha arapsaçım vardı.Fotoğrafı eski sayfalarda var.Çok gürdü ve uzayarak çok da güzel gelişiyordu.Canım nenem,seranın arka kısmında kaldığı için sulamayı unuttu,tatilden döndüğümde kurumuştu. Bende bir tane sarı renkli arapsaçı da var;ama geldiğinde pek iyi durumda değildi,çok nazlı çıktı.Sanırım yeşil renkli olanla devam edeceğiz.Bakalım bu da diğer ölen gibi güzel bir forma kavuşacak mı?

Sevgili züleyha,
Aynı sorunu siz de yaşıyormuşsunuz.Bu yıl işte saat söyleyeceğim,o saatte asmasınlar.Bakalım ne olacak?

Sevgili ipektuğçe,
Çok teşekkür ederiz.Tika seviyor yeni evini.Sık sık içinde uyuyor. Kaktüs sevdam yeni yeni başladı.Mutfaktaki kalorifer kapalı.Ocağın ısısı dışında ısınma yok.Umarım çiçeklerini görebilirim.

Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön