View Single Post
Eski 06-01-2013, 09:00   #179
ertu
Ağaçsever

ertu's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi LaNFoRCe Mesajı Göster
öncelikle herkese Es selamu aleykum arkadaşlar bende az kalsın giriyordum böyle bir girişime neyse ucuz yırttık elhamdulillah bende trt 1 reklamlarında görünce devlet kanalı reklam yapıyor kandırmaz bizi diye düşündüm ve aradım sordum soracaklarımı bir kaç kişi beni aradı hepsi ile hemen hemen aynı şeyleri konuştuk ikna oldum olmasınada içime bir kurt düştü nette aramaya kalktım bir kaç arkadaşıma danıştım bir kaç kişiye söyledim hepsi güldüler böyle şey mi olur dediler inanmadılar kandırmaca dediler ben onlara rağmen hala bu durumu desteklemeye çalıştım ancak bu siteye denk gelene kadar sitelerinede hiç denk gelememiştim sayenizde onlarada denk geldim bana sözleşmeyi gönderdiler fakat bana ulaşitıramadılar annemlere bıraktılar işin garibi ptt kargo ile gönderiyorlar kargo ücretini bile bize ödetiyorlar neyse sözleşmeyi ayrıntılı okurum dedim biraz baktım ama gözlerimden rahatsızdım ilaç aldım bulanık görüyordum düzeldi konuyu baştan sona okudum elhamdulillah bana telde şunu demişlerdi eskişehirde tesisleri üç yıldır varmış ancak açılmak için bakanlığa bağlanmaları gerekiyormuş yedi aydır bakanlığa bağlanmışlar bende bakanlığa bağlanınca ankaradaki arkadaşlarıma hatta tarım bakanlığında çalışan arkadaşlar bulmaya kalkıştım hiçbirinin ne hikmetse haberi yok diyeceğim şu ki bu kadar şaibeli durum ve anlatınca o kadar kişi güldü ise bu işte bi iş vardır dedim sözleşmeler elimde imzalamadım ve başvurmuyorum bu siteyede çok ama çok teşekkür ediyorum büyük kazığın eşiğinden döndüm elhamdulillah elhamdulillah .. ALLAH cc kimseyi zor durumda bırakmasın inşallah kimseyi aldatamamışlardır inşallah
Sn. Lanforce, sizin verdiğiniz bilgiler çok değerli, çünkü tarım bakanlığı çalışanlarının bilgileri daha önemlidir.
Sizden ricam, bu arkadaşlar daha derin bir araştırma yapabilirmi acaba, mutlaka koop. ve kurucuları hakkında bilgisi olan birileri olabilir diye düşünüyorum.
Bu arkadaşların söyleyecekleri bizi daha net aydınlatacaktır.

ertu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön