View Single Post
Eski 05-01-2013, 03:23   #14
berrinb
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sevgili YeniGine, gerçekten bu sene çok doluluk oldu...)) Bu görüntüler Aralık ayı ortalarından...Şu anda birde Su sümbüllerini içeriye aldım....Sağ taraf gerçekten beni;evdekilerin yüzüne bakamaz hale getirdi...)

Sevgili Alacakaranlık, bana 1 km mesafede otururlar...Birkaç gün evvel, ablacığım sizi evden atabilirler, ben size yer hazırladım, müsterih olunuz diye yorum yazmış Face de...Gece gece çook güldük....))
Ne yapalım biraz darlık olacak mutfakta ama ,benim gönlüm çoook geniştir...Yani anlayacağınız mangal yürekli tabir ederler ya ...İşte öyle...Sevdiğim şeyler için her şeye katlanırım...Sağlık olsun Ocak ayını da yarıladık sayılır neredeyse...Şubat ...Mart....NİSAAAANNNN....Çook güzel bir aydır...Severim Nisan ayını . doğduğum aydır aynı zamanda....Nisanda herşey Tanrının izni ile yerini buluurr....)

En mühimi Sağlık ve huzur olsun....Gerisi vızz gelirr...)

Sevgili arkadaşım,Yılan kaktüslerini kaktüs toprağına dikip, ışık alan bir yere koyunuz....Bana bir seracı hediye etmişti bir küçük budaktı... Tamda tepeden sürgün vermeye başlamıştı..Saksısının yerini yardımcım değiştirmiş ışıksız bir yere koymuş...Bende telaştan fark etmemişim...Çürümüş olarak gördüğümde çok üzüldüm...Ama geç kalmışım...

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön