Eşimle ilk farklı yeni yılımız,
İkimizde pijama ve muflon yeleklerle akşamın altısında yataklara girmiş ilaçların etkisiyle uyuyoruz. İki gün ateş ve öksürükten hiçbir şey yiyemedik. Etejerin üzerinde ilaçlar, sığla yağı ve bir kase mandalina…nerede kaldı o portakallı ördekler,nar gibi kızarmış hindi, iç pilav ve mezeler…. Bir de yıldızlarla süslenmiş kocaman çam ağacımız vardı, altında rengarenk paketlerde çocuklarımızla , dostlarımızla paylaştığımız, birlikte süslediğimiz hediyeler.
Saat 01 de uyandım, yeni yıla girdik mi diye uykulu gözlerle sordum, girmişiz…
Saat 24.00 de çocuklar ve dostlar aramış tebrik için uyanamamışım, eşim konuşmuş, iyi seneler canım dedim, tekrar uykuya dalmışım…
İki gün boyunca ilaç içmek için uyanmış ve sürekli uyumuşum. Yataktan çıktığım ilk an da bahçeye bir göz atalım dedim. Belki bizi merak eden dostlarımız olmuştur, yaşadıklarımızı paylaşalım istedim. Yeni yıl bize yağmurun bolluk ve bereketiyle geldi.
Grup arkadaşlarımız konser fotoğraflarıyla şarkımızı birleştirip bir jest yapmışlar. Biz de sizlerle paylaşıyoruz, doğayla iç içe mutlu, huzurlu nice nice yıllara…
Nice Nice Yıllara - YouTube