View Single Post
Eski 02-01-2013, 17:25   #34
nevsune
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,918
Isı yalıtımlı bohçamı dikmiş ama kullanamamıştım. Her zaman yoğurdu makinede yapardım. Bugün 15 dakika sonra fişi çekip bohçada mayalanmaya bıraktım. Normal her zaman nasıl oluyorsa aynı yoğunluktaki yoğurdumu yine elde ettim.

Hani adı ısı yalıtımlı bohça ya, merak ettim. Makine ile 5 saat (ısı 50 derecenin üstünde değildir herhalde) gibi bir süre elektrik kullanırken, şimdi ne kadar tutum yapmışımdır ki? Ayrıca haftada bir yoğurt yaptığımı düşünürsek, bohça için harcadığım10 liralık maliyeti ne kadar sürede amorti edeceğim acaba

Bakliyatı deneyecek zamanım olmadı. Hafta sonu evde olabilirsem deneyip sonucunu yazarım.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön