View Single Post
Eski 02-01-2013, 01:17   #137
hakanbir
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 31-12-2012
Halil Balaban,

Hani bir daha yazmayacaktınız ve ben monolog yapacaktım? İşte samimi değilsiniz derken ne kadar haklı olduğumun göstergesi benimle diyaloğa girmeniz.

vetman996, İsmail Karagülle o bağlantıyı (habire ling diyip durduğunuz şey aslında linktir) kendi blogunun yönetim panelinden aldığı için görüntüleyemiyorsunuz. Blogun içinden konuyu açarsa doğru adresi alabilir.

Gelelim firmaya 1117 tesis herbiri 10-17 milyon TL (eski parayla trilyon)! Toplam değeri 12,5 milyar TL (eski parayla katrilyon) eder. Kimde varmış bu kadar para da tesisleri kurmuş? Türkiyenin en büyük holdinglerini bırakın devlet bile bu kadar yatırım yapıp tesisleri kuramaz. Süper Lotodan 25 milyon kazanan talihliye bile iş kur yatırım yap diye bakan bizzat yalvarırken 12,5 milyar TLlik bir kuruluşa devlet sessiz kalır mı? Kalmaz. Firmanın başkanı daha doğru düzgün Türkçe konuşmayı bilmiyor. Bu yüzden bu tesisleri varmış gibi söylemesi normaldir.

Bir web sitesini açmak en fazla bir saatlik iştir. Heleki daha önceden açılıp kapanmış bir websitesini açmak daha kolay olmasına rağmen böyle ciddi(!) bir kuruluşun web sitesi neden günlerdir kapalı duruyor? Telefonlarına neden ulaşılamıyor?

Bilmem hiç denk gediniz mi? Termal devremülkçüler var. Daha tesis kurulmamış olmasına rağmen size apart satarlar. Bunlar da telefonla pazarlama yapar. Üniversite öğrencilerini oturturlar ve ellerine iki parça da metin verirler. Birincisi projeyi anlatan metindir, ikincisi de tezgahın farkına varmış kişilerden gelen sorulara verilecek kıvırma cevaplardan oluşur. Telefonla pazarlamanın güzelliği budur kimse yakana yapışamaz. Açın şikayet sitelerini görün yaşananları.

Daha hala TRTde reklamları dönüyor diyenler var. internetten bir tane komik video bul parasını verdikten sonra onu bile istediğin kanalda günlerce yayınlatırsın. Reklamların parasını peşin ödemişlerse reklam kotası dolana kadar bu reklamalr yayınlanmaya devam eder.

Adamların reklamalrı bile yanıltıcı reklamlardaki keçiler bembeyaz Saanen ama projedeki keçiler kahverengi halep keçisi. Daha reklamdan işe uyanmanız lazım.

hakanbir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön