Hakanbir, cevap yazmıycam demiştim ama farz oldu.
Bana ANLAMAMIŞSIN!!! Demişinya.
Anlatayım o zaman. Ne seni, ne de diğer yarım saatlik üyeleri gerçek kooperatifçi olarak hiç düşünmedim. Size kooperatifçi dememin sebebi. Durduğunuz yer, baktığınız pencere ile ilgili. Ve aslında buna en uymayan sensin. Kooperatifçi olsan mesajında jetpa, imar bankası gibi balon reklamlardan bahsetmezdin. Hani delinin aklına taş getirmemek için. Sizleri kooperatifçilerle özleştirmemin sebebi, bilerek ya da bilmiyerek oynanan oyunu savunduğunuz içindi. Sizin yanlışlarınızdan, açıklarınızdan faydalanıp, kooperatifin foyasını dökmek, cilasını kazıyarak gerçek yüzünü ortaya çıkarmak içindi.
"VELEVKİ" Kooperatifçi olsanız ne yazar?
Okuduğunuzu anlamıyorsunuz derken hiç haksız değilmişim.
KAVUKLU derken. Seni kavuklu sandığımı düşündün mü gerçekten?
Hani bana "KİBİRLİ" diyorsunya. Sen dön bir aynaya bak. Kendini kavuklu mertebesine kendin uygun görüyorsun.
Ben sana kavuklu demedimki. Eğer öyle olsa niye "Sen git gerçek kavuklu gelsin" diyorum. Niye senden ne kavuklu ne kavuk olmaz. Olsa olsa hanımların peruklarını kullanmadıkları zaman taktıkları manken kafası olur diyorum. Eh siklet meselesinide boşa yazmamışım demekki.
Halil Balaban
NOT: Bu arada tarım televizyolarını yakından ve dikkatle seyrettiğim gerçektir. Kurulan aile işletmeleri ve orta üstü tarım işletmelerinden daha büyük olanları bilirim.
|