Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi İsmail Karagülle
150 kuzu hesabına bir daha bakmak lazım. Süt gelirine de bakmak lazım.Her altı ayda doğacak yavru erkek satışını da ekleyin.
|
Halil Balaban kusura bakmayın altı ayda yavrulatan siz değilmişsiniz İsmail Karagülle imiş. İkinizin mesajları yoğun olunca karışmış.
Lakin Halep keçisinin 1,5 yaşından üretmek daha az et, süt ve yavru alınmasına neden olur. Bahsetmek istediğim buydu. Özel yem ve bakım ile bir yıla indirilebilir orası başka fakat tercih edilmeli midir? kısmı tartışılır.
Okuduğunu anlamama kısmında siz de hataya düşmüşsüzünüz.
Kooperatifle ilgim yok üye olanla olmayanların tercihleri kendilerini ilgilendirir. Tamamen mesaj yazanların samimiyetsizliğini yazmak için üye oldum fakat siz beni kavuklu zannetme gafletine düşmüşsünüz. Beni kooperatif yandaşı görme hayalinizden vazgeçersiniz umarım. Zaten aynı mesajda reklamlar var diyen bir üyeye imza markalı araba reklamlarından bahsetmişim. Onda da tesis yoktu bunda da tesis yok. Değinmedin dediğiniz konuya öyle bir inceden değinmişim ki siz bile anlayamamışsınız. Kibir şeytanın en sevdiği günahtır.
Yarım saatlik üye dediklerinizden biri kooperatfi savununca aforoz etmeye kalkıyorsunuz fakat bir başka yarım saatlik üye kooperatife doalndırıcı diyince "vaay eski dostum nerelerdeydin" diyorsunuz Bu samimiyetsizliğini ve yandaşı kollamanızı gösteriyor.
mrduran savcıların yetkilerinden bahsetmiyorum. Bir savcının bir hukuk forumu olmayan buraya girip sizin göstermelik mesajınızı okuması mı daha hızlı sonuç verir yoksa sizin yarım saatinizi ayırıp savcılığa elden teslim edeceğiniz bir dilekçe mi? Demek istediğim budur. Samimiyseniz gidin verin dilekçenizi. (Bu arada hiç bir kooperatfi yandaşı ya da üyesi kalkıp da savcılığa şikayet edin demez. Ben dediğime göre zannettiğiniz kişilerden biri olmadığım aşikardır.)