View Single Post
Eski 31-12-2012, 02:41   #119
hakanbir
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 31-12-2012
Halil Balaban altı ay sonra yavruları gebe bırakmışsın fakat çebiçler 1,5 yaşından önce gebe bırakılırsa hem güdük kalır hem de verimi düşer. Dört yıldır 3 tarım kanalını boşuna seyrediyormuşsun gibi geldi bana.

mrduran, savcılar gelip forumdan suç duyurusu olmaz. Samimi isen bulunduğun yerin adliyesine kadar gidip bir dilekçe vermen gerekiyor. Bilmiyorsan dutdut öğretsin. Yoksa şov yapma.

Bankaların bankacılık kanunu gereği hiç bir ticari faaliyette bulunamayacağını bilmeden banka kredi vereceğine kooperatife ortak olsun diye sallayanalara da bir alkış lütfen.

Yeni üye olup ilk mesajında kooperatifi övenlere ne zaman üye olduğuna ve mesaj sayısına bakın diyorsunuz. Muhalif olanlara aferin sen çok yaşa çekiyorsunuz. Samimi değilsiniz.

ikiso TVlerde reklam dönmesi bir şey ifade etmez. Jet Fadıl'ın imza arabasının canlı yayında tüm kanalalrda aynı anda tnıtıldığı günü ve İmar Bankası reklamlarını unuttun herhalde. Ver parayı istediğin reklamı döndür.

Ortada tesis ya da elde edilen kazanç yok hele bir üç sene geçsin diye düşünenlere de bir lafım var ben dolandırıcı olsam, üç beş tesi kurar diğerlerinin yerleri bulunamadı, izinler laınamadı, yapımı sürüyor der ve dördüncü yılda ilk bir kaç ay ödemeyi yapar sizin gibi kanıt bekleyenleri de kafesledikten sonra kaçardım. Böylece hasılatı maksimize ederdim.

Kooperatifin durumu, kimin üye olup olmayacağı beni ilgilendirmiyor 119 mesajı da okudum. insanların bazı şeylere temkinli yaklaşması ve araştırması güzel bir şey, aferin sizlere fakat yukarıda bahsettiğim gibi şov yapanların **** bilmeden konuşanların olması da üzücü.

hakanbir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön