Uyarı
Arkadaşlar bahse konu kooperatifin reklamlarını izleyince benimde ilgimi çekti ve araştırmaya başladım.
Bu kooperatifle ilgili en eski google kaydı Ekim 2012.
İnternette yapmış olduğum araştırmalarda bir sitedeki yorumlarda madem bu kadar büyük yatırımları olan bir kooperatifsiniz banka hesabınızda niçin 30 TL var şeklinde bir yoruma rastladım.
Websitelerinde çalıştığı dönemde yaptığım inceleme sonrası telefonla yapmış olduğum görüşme de çok ciddiyetten uzak bir konuşma şekline şahit oldum.
5 farklı şehirde tesislerinin bitmiş olduğu söylendi ( antalya korkuteli, eskişehir...)
Bir ilçe tarım müdürlüğünde çalışan kuzenim aracılığıyla yaptığım araştırma sonucu bittiği söylenilen tesislerin bulunduğu şehirlerde tarım müdürlüklerinin haberi bile yok bu kooperatiften.
Kuzenimin söylediğine göre 1 hayvan bile koyacaksan ahır yaptığın takdirde tarım müdürlüğü onayı olması gerekmekteymiş. Yani tarım müdürlüğünün haberinin olmaması mümkün değilmiş.
Bunun üzerine bu oluşumun dolandırıcılık girişimi olduğunu düşünerek araştırılması hususunda bakanlığa ve EGM'ye 15 gün önce suç duyurusunda bulundum.
Bakalım gerisini zaman gösterecek...
|