View Single Post
Eski 30-12-2012, 21:58   #54
Elma Kurdu
Ağaç Dostu

Elma Kurdu's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2012
Bu arada bu gün üzücü bir durumla karşılaştım. Episkiya dediğim çiçek aslında kohleraymış fakat ben bu çiçeğimi kaybettim. Zaten zorla alışmıştı fakat kolayca gitti elimizden.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Vayyy benim arkadaş bonsaiye de merak sarmış biravoo Neyse bu işlem başarıyla sonuçlansın bitane de bana yapmanı istiyorum hediye yanii Yüzsüzlükte lider markayım
2-3 Haftadır planladığım bir şeydi. Bahçede bakındım bakındım hangisi uyar diye en iyisi bu geldi bana. Ama güzelde oldu sanki Senin Bonsai Paketinide hazırlayacağım.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği Mesajı Göster
Bonsai başlığını gizli gizli hatmedip sağda solda bonsai olabilecek türden bitkiler aramaya başlayan ben bu sayfada da bir bonsai kokusu almakta gecikmedim efenim Bu kısmı Cymbelina okumasa iyi olur çünkü henüz bonsai merakımdan haberi yok.
Sayın Elma Kurdu biberiye bitkinizin çok güzel bir şekli var. Gelişmeleri merakla takip edeceğim. Arada sırada tıkır tıkır ayak sesimi duyarsanız korkmayın yani . fare değil benim dir büyük ihtimalle.
Sayın dağçiçeği o bonsai kokusu değil o biberiyenin kokusu yaparken malum budama yaptım ondan kokmuştur Şekil öyle esti birden diğer dalları budadım sonra kalan dalları telleyip bir şeyler yapmaya uğraştım.

Elma Kurdu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön