ben kendim her ne kadar bursada yaşasamda memleketim akaray / ağaçören ... konu o video üzerinde yoğunlaştı ve ben selçuk üniversitesince yapılan araştırmayı paylaştım burada, bilmiyorm dikkatlice inceleyen oldumu (sayın ladikli dışında)... orada videodaki arkadaşımın anlatımlarında hiç bir abartma veya yanıltma yoktur..
tek bir eksik konu var oda kış mevsiminin sertliği ve lkbahar donları na çare üretememizden dolayı don yüzünden ürün kaybı.. yoksa bahsettiğimiz ceviz lezzet bakımından ilk sırada değilsede ikinci sırada yer alır... dadaşım ile görüştüğünü bilmiyordum ama forumda yazılanlardan dolayı kendisini birinin aradığını söylemişti, söylediğine göre dadaşımmış. sayın dadaşım sana ceviz yollayacağını söylemiş arkadaş , bence hiç kaçırma o cevizleri tohum olarak kullan

çünki benim çocukluk arkadaşım ama denk getiripte cevizini alamadım. sadece tohum olarak 2 yıl önce dikmeye almıştım (eğer ikna edersem kalemde alacağım) şuanda 165 ceviz agacım var forumda sayfa 84 lerde sanırım fotolarıda mevcut.