View Single Post
Eski 27-12-2012, 21:40   #745
Papağan
Ağaçsever

Papağan's Avatar

Giriş Tarihi: 13-11-2012
Sera gezilerinizde çektiğiniz fotoğraflar için de teşekkür ederim, sayenizde hem gezmiş kadar oldum hem de bilmediğim ne denli güzellikler olduğunu gördüm.
.....
Koleksiyonunuz çok geniş, (41 kere maşallah diyorum, aman nazara gelmesin) merakımı mazur görün lütfen, bunları nasıl suluyorsunuz.??? çok merak ettim gerçekten (benden başka gülenmelek de merak etmiş kare saksılarınızı ve sulama stilinizi, birkaç sayfa ilerleyince yanıtımı aldım )
...
Aman Allahım, burası tam bir hobi odası olmuş, her biriyle tek tek ilgilendiğiniz, incelediğiniz belli zira hepsi de pırıl pırıl görülüyor, bir kere daha sizi tebrik ediyorum.
...
Diatomit ya da toprak, sukulent ya da diğer bitkiler.. Sizin için hiç farketmiyor, elinizin değdiği türü rahatlıkla çoğaltabiliyorsunuz. Benim birkaç türüm var onlar da tutsun diye gözlerinin içine bakıyorum
....
687 numaralı mesajınızdaki echeverialarınız yavruları ile birlikte ziyadesiyle heybetli görülüyorlar, hiç böylesini görmemiştim
...
Bu Ağaçlar.net toplantıları neden İstanbulda yapılyor, onlar için bu denli hazırlıklar yapıyorsunuz peki ya gelmek isteyip de gelemeyen üyeler.. Onlar için de güzellikler yapıyor musunuz.???
...
Kesinlikle Allahtan hayırlısı sevgili Yener Bey.. Sizin bu denli büyük bir kalbiniz ve muhteşem ilginizle, eminim ki bu büyüleyici hazineniz sizi hiç üzmeyecek, enerjinize enerji katacaktır..
Hatta bakin ben bunları yazarken yeni yeni güzellikler sızmış evinize
Benim misafirliğim biraz uzun sürdü ama sizin çeşitler bitmedi, bir çok sayfayı beğendim ama o kadar beğendim ki bazılarını tıklayamadım bile cazibesinden..
Bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için bir kere daha teşekkür ederim
Sevgiyle kalın

Papağan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön