View Single Post
Eski 26-12-2012, 16:16   #647
smnunal
Ağaç Dostu

smnunal's Avatar

Giriş Tarihi: 10-08-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ilksenozturk Mesajı Göster
osmanlıda büyük camilerin girişine insan boyunun altında kalacak şekilde zincir çekerlermiş; 'hak yolunda eğilmek' olarak yorumlayanı da var, 'yolunda yürümek için bir zincir önünde baş eğiyorken, büyüklenmek ne ola?' anlamında yorumlayanı da.
gülden vazgeçmek olmaz derim ben olsam, ki sahibi de öyle düşünüyor sanırım.

kendimden çok utandım, çünkü bu zamana kadar bahçenizi dolaşmamıştım.
hakikaten ne güzellikler varmış öyle.
iyiki de dolaşmamışım, çünkü sizden birsürü şeyi 'bana da bana da' diye isteyebilirdim, kendimi tutmam lazım. (malabar da torununuzdan biraz küçük olan kızım için zaten)

biz de bahçemiz var, evde saksı bitkilerimiz var diye boşuna konuşuyoruz, sizinkilerin yanında esamesi okunmuyor, ben başlığımı kapatsam mı ne.

elleriniz dert görmesin.
Sayın ilksenozturk,

Bitki sevdası insana herşeyi yaptırabiliyor. Bitki sevdası olan insandan zarar gelmeyeceği kanaatindeyim. Bizler böyle öğrendik.

Utanılacak birşey yok bizlerde bazen çoğu arkadaşlarımızın paylaştıklarını gözden kaçırabiliyoruz. Bizde bir söz vardır isteyenin bir yüzü kara vermeyen ....... diye siz istediklerinizi yazın elimde olanlardan fazlasıyla karşılamaya çalışırım. (Malabar ıspanağınız zaten ayrıldı bekliyor)

İnşallah sizlerde hayal ettiğiniz bahçeye en kısa zamanda kavuşur ve bizlerden daha çok ve güzel bitkiler yetiştirirsiniz.

Muğladan selamlarımla.

smnunal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön