Merhaba arkadaşlar ben firma reklamlarını gördükten sonra internetten araştırmaya başladım zaten firmanın web sitesi açılmıyor ve bu firma konusunda muhabbetin döndüğü tek yerde burası bu başlığı neredeyse en başından beri üye olmadan takip edip okudum herkes kendince birşeyler yazmış tabi tecrübeli olanlarımız kendi tecrübelerini aktarmaya çalışmış bazı yeni kullanıcılar sistemi övmüş falan her neyse
sisteme bakınca çok karlı bir iş gözüküyor adı büyük anadolu olmasıyla sanki devlet destekli kocaman bir yapıymış gibi bir hava uyandırıyor bende arkadaşın yaptığı gibi ilgili devlet birinmlerine mail attım ama dönüş yapan olmadı konuyla ilgili firmayı aramadım nihayetinde zaten kendini kötüleyecek değil süslü sözler falan söyleyecekler
en son bu inekbank sütbank konusu açıldıktan sonra birde o isimle internetten araştırma yaptım bu işi yapanlar varmış reklam amaçlı değil bilgi edinmek amaçlı şu linke baka bilirsiniz.
DANABANK **** İNEKBANK TÜRÜ YERLERE PARA YATIRAN VARMI?
biraz aklıma yatar gibi oldu ama okuyunca en son yazılanları biraz şüphelenmeye başladım yine paralar şirket hesabına değil de kişi hesabına yatırılıyormuş bize gelen paralarda kişi üzerinden geliyormuş bu biraz risk gibi durdu sizlerde bir bakın ama bu büyük anadolu koop. ya iyi niyetli çıkacak kaçıranlar için çok üzücü bir fırsat kaçmış olacak
**** kötü niyetli çıkacak bahsedildiği gibi jetpa ihlas mağdurları yanına büyükanadolu koop cular da eklenecek...
Daha çok araştırmak lazım hemde çok...
dile kolay geliyor 10.000 15.000 ama biriktirirken hiç kolay olmuyor bir kalemde silenecek bir rakam değil ha yok benim için sıkıntı yok diyen varsa o rakamı gözden çıkaracak kadar param var diyen varsa bence hiç kaçırmasın riskine değer (o paraya yok sayabilecek gücü olanlar için)