View Single Post
Eski 26-12-2012, 10:40   #1702
hk50
Ağaç Dostu
 
hk50's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2010
Şehir: Niğde
Mesajlar: 2,914
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi FKY100 Mesajı Göster
Sayın hk50

hemen toplayıp çayını yapın... biraz demlenince harika bir lezzet ve C vitamini deposu....

Hatta mevsiminde toplayıp marmelatını yapınca harika bir lezzet.... Bende tereciye tere mi satıyorum yoksa....

Sn FKY100,
Çok teşekkür ederim hatırlatmalarınız için.
Şu kadar söyleyimki,Kayserilinin hesabı övünmek gibi olmasın ama.Çay ,bitki çayı olarak papatya.Gülfatma,Alıç.Kuşburnu,ıssırgan otu,Dağ çayı,adaçayı.
Bahçede mevcut ,
Marmelata gelince.Kayısı,erik,Kuşburnu.Vişne,Şeftali,
Recel Erik,kayısı,ceviz,domates,kiraz,vişne,kabak,Çilek. Böğürtlen,Ahududu yapıldı denendi usanıldı,Yap diye ısrar edinçede yenmiyor diyerek mazeret üretiliyor.
Yani anlıyaçağın çıra dibine karanlık.Bizim bahçede.
Şu anda Alabaş yemekleri .Alabaş dolması,Kuşkonmaz yemekleri .Yer kirazı reçeli,Tomalto turşusu Pepino tatlısı yapma peşindeyiz.(Ben değil)

hk50 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön