Yeni arkadaşlar,
Ben, ilgili kanun hükümlerine göre konuşuyorum ve bu kooperatif yönetiminin taahhütlerinin doğru olamayacağını söylüyorum. Hatalıysam, yanlışsam eğer, kooperatif, hukuki bilgisi olan birilerini gönderir ve benim söylediklerimi çürütür.
Şimdiye kadar hhukuki yönden açıklaması olmayan bunca soru sordum. Bir tekine bile cevap gelmedi.
Ben hukukçu değilim, arkadaşlarıma yardım ederken hasb-el kader aklımda kalmış bilgi kırıntılarından oluşan şüphelerimi soruyorum sizlere!..
Siz sade vatandaşlar olarak bu kuruluşa üye olmuş olsaydınız, benim sorduklarım sizlerde de kuşku yaratırdı.
Hiç olmazsa bir soruma cevap verin: Bakın, tüm olay aynı dosya içinde derli toplu bir dosya halinde durmakta. Doolayısı ile araştırma yapmak çocuk oyuncağı... Sayın lütfen, bir çizelge yapın!.. Bu olayın lehinde ve aleyhinde konuşanlar kimlerdir? Aleyhinde konuşanların neredeyse en yenilerinden biri benim, ve forumun neredeyse her sayffasında parmak izimi bulabilirsiniz. Yani, burası benim!
Bir de lehte konuşanlara bakın; Foruma giriş tarihleri nedir?.. Bu konuda fikir beyan etmeden önce forumun neresinde ne okumuş, ne yazmışlar?..
Sanki burası birilerinin pazarlama ofisi ve her ne hikmetse, birileri gelmiş, nicedir burada yaşayanları etkilemek için ellerinden geleni yapmanın yanında, son olarak "olmaz" diyenleri mimlemek hevesindeler.
Beyler, buraya daha akıllı birilerini göndermeniz gerekmekte gibi bir his var içimde!..
Bu sitenin insanlarını hafife aldınız!..
Yolunuz açık olsun, HAYIRLI KAZANÇLAR!..
|