Niyet art niyetli olunca fırsat olarak algılanıyor olabilir, öyle bir niyetim olmadığını özellikle belirteyim.
Mesajım orada duruyor
"Halil bey zeytinde kışlık yağ kullanılmaz, daha doğrusu yaprağını dökmeyen bitkilerde kışlık yağ kullanılmaz.
Kullananlar tecrübelerini de paylaşırsalar seviniriz."
Demişim,
Bunda Fırsat olacak ne var anlayamadım, bildiğimi yazdım,
Bunu fırsat olarak algılamak kişinin sorunu, ne diyeyim.
Ben tecrübe ve bilgilerimi paylaşmaya çalışıyorum yanlışsa yanlış denir doğrusu yazılır yanlış düzeltilir.
Bordo bulamacı kabuklu biti eritiyorsa bilhassa ilkbaharda atılan bordo bulamacı bunları yok etmesi gerekir, böyle bir tecrübesi olan paylaşabilir.
Bunca zirai ilaç üreten firmalar neden bu
makaleleri alıpta üretmezlerde sadece makale olarak kalır.
Burada da yağlardan bahsedilmemiş ilaç deniyor.
zeytinde ruhsatlı bir mineral yağın kış uygulamasının yararı vardır.
Sanırım
bu da makale olarak kalmış somut bir şey varmı yabancı dilim olmadığı için çeviremiyorum.
Ruhsatlı ilacın ismi yazılsa bilmeyenlerde öğrenir alır kullanır, sonuçlarını görür, bu yağ piyasada var mı? üretilmiş mi? kullanılmış mı ne sonuç alınmış? yazılan makalelerin somut sonuçları ne olmuş, benimki sadece merak ve öğrenmek siz fırsat diyorsanız ben ne diyeyim.
İnternet dünyasında dünya kadar fizilibite raporları bir o kadar da makaleler var bunların her birinine inanacak güvenecekmiyiz.
Şimdi Kaliforniya Üniversitesine güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz diyeceksiniz tamam da niye makale olarak kalmış. Ya da o ülkede ruhsatlandırılıp kullanılmış mı? ruhsatlandırılıp türkiyeye niye gelmemiş yaygınlaştırıp piyasaya sürülmemiş, iyi sonuçlar mı alınmamış, bunlar hep bir muamma bilinmezlik olunca soru işaretleri ve güvensizlik bırakıyor.