Konu: Nergis
View Single Post
Eski 24-12-2012, 21:00   #1472
Sevgi
Ağaç Dostu

Sevgi's Avatar

Giriş Tarihi: 25-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mutlu Kutlu Mesajı Göster
Kod:so04 Beyaz katmerli nergis - Double Daffodil Erlicheer. Dikime hazır sağlıklı soğan şeklinde (aralık-şubat arası çiçek açacak) | Nergis'ler Bahsettiğiniz tür bu olmalı.

Bahçenizde dikili kaldılarsa bu sıralar tomurcuk çıkarmış olmaları gerek, sizin iklimde Antalya iklimine yakın.

Bu sonbaharda siparişlerinizle beraber gönderdiğim satışta olmayan minik sarı nergis soğanı vardı 3 adet, soğanlar küçük ve siyahtı. Onlar baharda açacaklar, tırnak kadar nergis çiçeklerinin yaydığı kokuya inanabilecekmisiniz bakalım
Kod:so07 Minik çiçekli sarı nergis (3 soğandan oluşan 1 saksı) | Sonbaharda dikilmesi gereken soğan ve yumrular bu resimdeki minik sarı. Hem toprakta kaldığında soğanlar çürümüyor ve kaybolmuyorlar, problemlere karşı dirençli bir tür. Çiçek sonrası oluşan minik siyah tohumlarda 1-2 yıl içerisinde çiçek açacak soğan şekline dönüşüyor. Yapraklarıda ilginç, soğan yaprağı gibi ince yeşil, yuvarlak ve içi boş yaprak.
Sayın Mutlu Kutlu; sizin linklere ben ulaşamıyorum. Incelemek için her açtığımda 2 saniye sonra browser kapatıldı diyor. Bir türlü satış sayfanızı inceleyemiyorum.

Ben size sihirli gülleri soracaktım. Sayfada nasıl inceleyebilirim.

Sevgi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön