Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yontu
Sn Tutkal, fotoğraf için teşekkür ederim, çalışmalarımı bahçeli evin dışında yapmaktaydım bugune kadar ,kendime bir atölye tasarlıyorum bu nedenle yardımlarınız gerekli.Eserlerim genelde küçük boyutlu 20x20 cm, 5x10 cm ebatlarında oluyor genelde, şimdilik ıhlamur çalışıyorum farklı ebatlar ve ağaçlar için küçük bir atölye gerekli.Başlangıçta ben de doğadaki kök kıvrımlarından esinlenerek denemeler yaptım daha sonra düz ıhlamur plakalar uzerinde başladım, önceleri derinleşmekten korktum, daha sonra bir cesaret geldi.Genelde sizin yapıtlarınız hep yapmayı arzuladığım temalar ve konular diyebilirim.Bu yüzden çalışmalarınızı takip etmek isterim.
|
Sayın yontu, elimden ne gelirse ,yeterki vazgeçmeyin.Ama hala yapıtlarınızı göremedik

) Merakla bekliyoruz.
Vahşi doğa ve bu doğada yaşayan canlılar, çok güçlü yapıya sahip .Bu nedenle severim doğayı .Elbette sadece çalışmıyorum bu hayvanları, hepsinin yaşamlarını okumaya çalışıyorum, yaparken daha iyi anlıyorsunuz onları.Öldürmeden ,tahnit uygulamadan istediğiniz vahşi hayvanın evinizi süslemesine izin veriyorsunuz.Ahşap da onların yaşam alanının bir parçası,böylece bütünleştirmiş ve yaşatmış oluyorsunuz.Düşünsenize kimbilir hangi hayvanlar tırmandı,tırnaklarını batırdı bu çalıştığımız ağaçlara.Bu duyguları umarım hekes yaşar ve hissedebilir.
Kolay gelsin.