View Single Post
Eski 15-12-2012, 18:18   #41
selcuk44
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Giriş Tarihi: 05-05-2007
İyi Akşamlar nevsune hanım,

Evvela beğenileriniz için çok teşekkür ederim,esasında saksı rengini sayın Sakaki önermişti , onada teşekkür etmek isterim,sonra Çeşme'de komşunun bu gollumunu yoğmur suyu dolu ve dibi delik olmıyan saksıdan çıkaran ve yeni saksısına dikmekte yardımlarını esirgemiyen Mehmet bey'in de yardımları çok büyük ,saksı seramik olduğu için çok ağır henüz ulamadım ama sularsam çok daha ağırlaşacak.

Biz çiçek sevdalıları her koşullarda birbirimize yardımcı oluyoruz bu sebeple çok mutluyum ama bel ağrılarını hiç sormayın,bir kaç gün çok sıkıntı çektim.Beliniz için de çok geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Şimdi hala şüphelerim var çünkü diğer gollumları hiç sulamıyorum ve sanki yaprakları biraz pörsüdü kaloriferli ortamda on günde bir sulamalı mıyım ?ne dersiniz,bir de suyuna iz element,sıvı kaktüs besinini ne kadar zaman diliminde ilave etmeliyim? Yoksa bu kış aylarında bitkilere hiç besin vermemek daha mı doğru olur,aldığım seralar muhakkak sıvı kaktüs besinini hem kaktüslere hemde scullent lere verdiklerini söylediler,ama sıvı gübre markasını özellikle söylemediler.

Tekrar bol çiçekli ve sağlıklı günler dilerim

selcuk44 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön