Konu: Phalaenopsis
View Single Post
Eski 13-12-2012, 12:51   #2455
SAGEN
Ağaç Dostu

SAGEN's Avatar

Giriş Tarihi: 12-01-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Reyhan Mesajı Göster
Sayın SAGEN;
Ben Orkidemin resmini yükledim, aslında beklediğim bir değerlendirme yapmanızdı, oturup burda sayfalar okurum sorun değil, çoğu zaman yaptığım gibi. Çok negatif bir cevap olmuş yine de Teşekkürederim..
Ben Orkidelerin genel bakım bilgilerinden yararlanıcam, Sanırım artık buraya yazma cesaretim olmayacak bu size komik gelecektir...

Saygılarımla.....
Sayın REYHAN;

Öncelikle amacım sizi yermek ya da incitmek değildi bunu belirtmek isterim.

Mesajınıza cevaben bir şey ekleyip konuyu kapatacağım. "oturup burda sayfalar okurum sorun değil, çoğu zaman yaptığım gibi" demişsiniz ancak kendinizle bile çelişkiye düşüyorsunuz. Şöyle ki, önceki yazınızda "Bu çiçek hakkında hiç bişey bilmiyorum ve formu baştan okumaya zamanım yok" ifadenizde kendinizle yaptıklarınızla çelişkiye düştüğünüzü gösterir.
Bende tam bunu söylemeye çalıştım sayın REYHAN; cevap beklemek size vakit kaybettirir. Okumak daha çabuk sonuca ulaştırır sizi. Madem vaktiniz var ve okuyorsunuz sorun yok. Yok eğer yazdığınız gibi zamanınız yoksa zaten burada mesajda yazamaz ve sorularınızada yazılan cevapları okuyamazsınız zamansızlıktan. Bilmem anlatabildim mi?
Gelelim sonuca http://www.agaclar.net/forum/orkide/1577.htm linkini tekrar yazıyorum dikkati çekmek için. Burayada yazmaya devam edin çekinmenizi gerektirecek bir durum yok. Ama biraz araştırıp sonuca ulaşamazsak ya da bulduğumuz bilgi yeterli olmazsa yardım istemek doğrusudur.
Sizi kırdıysam ki amacım değildi affedin lütfen.

SAYGILARIMLA.

SAGEN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön