View Single Post
Eski 12-12-2012, 11:01   #8
hkocabucak
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 19-06-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ginesmatik GM Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar,

Konuyu baştan sona okudum. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Şartlandırılmış ortamda bitki çimlendirme konusunda uzun süredir çalışan bir firmayız. Ne tesadüf ki 2012 yılı Şubat ayında YEM olarak kullanılması amacıyla tahıl çimlendirme konusunda ticari bir adım atmıştık. Şubat ayından beri sadece kendi dost ve arkadaşlarımıza çiftliklerinde kullanmak üzere değişik kapasitede makineler yapıp teslim ettik.

Bu işe bizden daha önce ticari ürün olarak piyasaya sürerek adım atan birkaç firma ile temelde aynı olan yaygın adıyla ''arpa çimlendirme'' makinelerini imal etmekteyiz.

Günlük 350Kg mobil sistem ile kapasite üst sınırı olmayan sabit sistemler kurmaktayız.

Bu konuda bireysel çalışmalara elimizden geldiği kadar bilgi desteği vermeye hazırız. Aynı zamanda, bu konuda ''sır'' olarak görülen tüm hususlarda kendi sorumluluğumuzla ve gayri ticari olarak ''BİLGİ PAYLAŞIMI'' amaçlı cevap vermeye de hazırız.

Biz %100 Türk sermayeli ve tüm Ar-Ge çalışmaları da talaşlı imalat da dahil %100 Türk malı ürünler üretiyoruz.

Bireysel çalışmaların haricinde, ticari olarak makine ihtiyacı olan arkadaşlar bize ulaşabilirler.

Saygılarımızla
Ginesmatik GM

sayın ginesmatik ,

açıklamalarınız çok güzelde aynı zamanda sizin ürünlerinizin daha çok satılması anlamında
bu siteye çeşitli rasyonlar koysanızda insanlar daha rahat karar verseler olmaz mı?

sadece benim nacizane görüşüm,
herkes ürün tanıtımı yapıyor ama rasyonla ilgili bilgi verilmiyor.her türlü açıklamalarda bulunarak verilebilir.

hkocabucak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön