View Single Post
Eski 06-12-2012, 22:58   #232
ipektuğçe
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-06-2010
Şehir: K.Maraş
Mesajlar: 714
Sevgili Tika,hepsini seraya taşıdım yazmışsın,şimdi de beni bir telaş aldı,misafirim vardı cevap yazamadım aklım sende kaldı en azından bir fotoğraf görebilseydim.
Mesela şu mesajında http://www.agaclar.net/forum/968580-post42.htm 2.fotoğraf sağ alttaki bitki 'Haworthia' o çok hassas,soğuktanda güneştende hoşlanmıyor.Eğer oda seradaysa içeri almanı tavsiye ederim.
Başka bilmediğim sukulentlerinde olabilir,crassula springtime ,Crassula cv.Moonglow, Senecio rowleyanus varsa onlarda hassas. Sana tavsiyede bulunup sonrada bilmediğim bitkilerini kaybetmeni ismemem.Özellikle crassula perforata türlerini henüz bende iyi tanımıyorum.

Sayfamda eve aldığım bitkileri yazmıştım,onların soğuğa dayanıklığını bilmediğimden eve aldım.Hepsinide pencere kenarına koydum,bol ışık alsınlar diye.

ipektuğçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön