View Single Post
Eski 04-12-2012, 22:04   #46
Zafer İnandıklı
Ağaç Dostu

Zafer İnandıklı's Avatar

Giriş Tarihi: 02-10-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi incii Mesajı Göster
Sayin Zafer Inandikli,
Bu forumda tanidigim gönlü zengi, en cömert kisilerden biri sizsiniz. Kendinizi daha önceden tanitmisiniz ama ben yeni gördüm.
Sizleri daha yakindan tanidim. Ben yana yana bir gecelik gelin ararken yurtdisinda oldugum halde siz bana hic düsünmeden yoladiginiz.
Size ne kadar tesekkür etsem azdir. Evimdeki onca bitkiden birtek bu bitkiye sahibim diye cok cok mutluyum. Hergün bitkime baktigim da, sizlere ve ailenize dua ediyorum. Ailenizle birlikte saglikli neseli huzur dolu bir yasam diliyorum. Rabbim tüm güzelliklerini üzerinizden eksik etmesin.
Saygi ve Selamlarimla...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sibelim Mesajı Göster
harika insan... abi, baba sohbetini zevkle dinlediğimiz iyi yürekli cömert insan. seni, sevgili eşin nilgün ablamızı iyi ki tanıdık (iki muhteşem insan).sen o küçük bahçede bile sihirli ellerinle bahçenin sınırlarını fazlası ile genişlettin, senin bahçenin sınırı yeşil ellerinin gittiği her yerde.kimlere ulaşmadı ki yetiştirdiğin güzellikler . rabbim yine gönlüne göre versin ve inşallah cennet bahçelerinde de eşinle gezmeleri nasip etsin. eşim ve benim için gönlümüzde yeriniz bambaşka.
Sayın incii, sevgili sibelim;

Güzel dilekleriniz için ikinize de çok teşekkür ederim.
Yüce Allah benim için dilediklerinizi misliyle sizlere versin.
Sevgiler...

Zafer İnandıklı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön