View Single Post
Eski 19-05-2007, 17:50   #11
hizals
Ağaç Dostu

hizals's Avatar

Giriş Tarihi: 19-05-2007
oncelikle katkida bulunmak isterim ancak bircok konu asilmis. benim de size birkac aktarimim olacak uygun gorulurse.

bu tarz fuarlarin ziyaretci profili akademisyen, uretici,hizmet sektoru(alim satim yapan), konuyla ilgili mekanizasyon temsilcileri , cok yogun ogrenci ozellikle ege ziraatten ve hafta sonu konudan haberdar izmir ve cevre illerden merakli insanlar.

genel amac ticari ve akademik olsa da agaclar.net in bu organizasyonda kendini gosterme amaci buraya belki de uretici ve ithalat-ihracat gibi konularda uzmanlasmis firmalarin temsilcilerini cekebilmek. onlarin bu platformda gorus paylasimlarinda bulunmalarini saglayabilmek.

acikcasi benim soyle bir onerim var. agaclar.net in promosyon amacli dagitilacak aksesuar vb. esyalari akademisyen firma yetkilileri uzmanlar ve ogrencilere mumkun oldugu kadar akilda kalici sekilde dagitmak. hatta ilgi cekme adina mini yarismalar duzenleyip siteye cekebilme icin orda uyeligi yapip bir unvan ya da forumlarda profilinde ozel olarak kullanabilecegi agaclar.net dosyalari gibi.

ayrica cay kahve konusunda onerim cayin ve kahvenin orda yapilmasindan ziyade su isitici ile birlikte poset ya da demlik cay ve 3u bir arada kahveler cok daha pratik ve kontrolu kolay bir durum olacaktir diye dusunuyorum.

maddi katkida bulunacak durumda olmadigim icin hepinizden ozur diliyorum ancak 24 25 inde okulumun son iki gunu dolayisiyla 25inde aksam ustu ve 26 sinda katilabilirim diye dusunuyorum.

izmir icin bir toplanti varsa katilmak isterim.

hizals Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön