Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yakup
Kapsül dediğiniz, toz zeolitin ağızdan direkt alımı galiba.
Bir arkadaşım, yarım çay kaşığı zeoliti bir çay bardağı suya katıp karıştırdıktan sonra midesi yananlara içiriyor.
Normal toprak yiyen-yutan insanlarda bir sıkıntı olmadığına göre, azıcık zeolit sindirmenin de zararı olmaması makul geliyor.
|
Doğru dürüst öğrenmeye çok gayret ettim ama Türkçeyi sonradan öğrendiğim için. Mesajlarım yazım hataları ile dolu olacak diye burada mesaj yazmaya çekiniyorum. Bu yüzden hatam görülürse, hepinizden özür diliyorum..
Yakup bey ürün
Besin destek ürünü olarak satılıyor. Adı da Zeolit veya Klinoptilolit değil zaten. İçeriğinden anladığım kadarıyla içinde azıcık Zeolit/Klinoptilolit ..Ve bir çok bitkisel ürün var yani saf Zeolit/Klinoptilolit değil..Araştırma yaptığımda Alman paylaşım sitelerinde karşıma çıkan bilgiler...
Zeolit'in hiç bir yan etkisi bulunmadığına, saf olarak alındığına ve fiziksel sistemin hemen hemen her bölümüne faydalı olduğu yönünde... Ama ne hikmetse besin destek ürünlerinde katagorize etmişler...şu sindirim sistemi içindir.. bu cilt içindir..vs..
ben saf olarak kendisini suya karıştırıp içeceğim... ayrıca kanser olan enişteme de içireceğim.. Okuduğum tüm geri bildirimlerde ( reklam amaçlı değillerse) kısa zamanda etki ettiğini yazmışlar.. eğer böyleyse kısa zamanda Olumlu veya olumsuz tüm deneyimleri burada paylaşacağımı düşünüyorum.
Saygılar