|
Dün günübirliğine Sapancaya gittik. Sıcaklık 20 derecenin üstündeydi. Hava şartlarının iyi gitmesiyle bahçe bazı güzelliklerini sunmaya devam etmiş.
Rahmetli annemin Sapancaya ilk gelişinde getirdiği iki bitkiden bir tanesi beyaz galaydı. Çiçeklerini çok güzel sunarken 3 sene önce üst komşunun üzerine düşürdüğü demir zarar vermişti. Bitki küstü büyük büyük yapraklar açıp çok fazla çiçek verirken vermemeye başladı. Geçen sene topraktan çıkartıp saksıya almıştım. Saksıda bir dönem çok su aldığından soğanlar çürüme yüz tutmuştu. Soğanları kurtarıp başka saksıya almıştım. Eskiden olduğu gibi büyük güzel yapraklar vermeye başladı.
Dün de bizi çiçeğiyle karşıladı. Çok mutlu oldum. Bu bitki annemin hatırası olduğu için benim için özel. Umarım önümüzdeki senede güzelliklerini göstermeye devam eder.
|