View Single Post
Eski 02-12-2012, 17:22   #238
Yarkin
Ağaç Dostu

Yarkin's Avatar

Giriş Tarihi: 28-09-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aviator34 Mesajı Göster
sayın lilium arkadaşınıza önerdiğiniz Datsu çapa makinasının yüksek basınçlı su pompası modelini aldım 100 metre dikine basabiliyor dedi satıcı ancak çok araştırdım olurmu olmazmı adam al iade alırım deyince tamam dedim ve 589 tl gibi bir fiyata kapattım yaptığı işe göre bedava sayılır.
Bu yaz 20 tonluk depomu topu topu 5 kez doldurdum arazim eğimli olduğu için her damlama sulamada çalıştırmıyorum sadece depoyu doldurmak için kullanıyorum.20 tl lik benzin ile 55 dakikada 20 tonluk depoyu dolduruyor.Ancak buna rağmen (5 kez çalıştırmama rağmen ) 3 kez arıza yaptı 2 kere bobin sardı ilkinde uzunköprüde serviste değiştirtim 5 tl işçilik parası verdim 2. kez olunca aldım ürünü kargoyla istanbul ana bayiye iade ettim.Servis bobinin neden sardığını mantıklı bir yolla anlattı ve bir daha aynı arıza olursa yenisi ile değiştireceğini söyledi ve kargoyla geri gönderdi (kandırdı beni) ) bobin arızası bir daha yapmadı ancak bu sefer ip kasnağı kırıldı ) bi şekilde düzelttik.
Kısacası çin mallarının canı burnunda oluyor bu bir gerçek.ama ben satış sonrası datsudan nedense memnum kaldım, artık servisteki elemanlar iyi davrandı ondanmı yoksa diğer muadiili olan ürünler 5 kat daha pahalı ondanmı bilemiyorum ama datsunun ürünleri satış sonrası destek anlamında alınabilir diyorum.
Su pompasi kullanan herkeze tavsiyem, su motorunu yüksek devirde calistirmasinlar. Denesinler. Az devirde cok az benzin yakiyorlar... Deneyin göreceksiniz...

Düzenleyen Yarkin : 03-12-2012 saat 13:01 Neden: anlam farki
Yarkin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön