View Single Post
Eski 30-11-2012, 12:57   #489
Libertyy
Ağaçsever

Libertyy's Avatar

Giriş Tarihi: 31-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selis Mesajı Göster
....
Eviniz ve bahçeniz hayırlı olsun, görülüyor ki sarmaşık sardırmak istediğiniz çitler oldukça uzun.. Kışın donma meselesini bilemem ama, bu bitki, her dem yeşil kaldığı, çok çabuk uzadığı için, tam da size uygun.. Komşularınız da yaşlı olduğundan bu bitki yüzünden aranızın bozulacağını da sanmam.. (tahmin)

Eklenti 350295
Şükür ki, komşular yönünden şanslıyım... O çitlerin renklenmesi eminim onlarıda mutlu edecektir...

Heyhat, soğuklar... Geçen sene Almanya'da en sert kışı yaşadım, gündüz vakti eksi 14 dereceyi gördüm... Şimdiden iki hafta sonrası için de eksi 9 derece diyor hava durumu... Haydi hayırlısı...

Passiflora'daki asıl derdim Çanakkale Dardanos'taki yazlığın önü için kendimi geliştirmek... Açıkçası 6 sene kadar önce çiçeğini gördüğüm ve hayran olduğum fidanı satın almıştım... Amma velakin kışın kurudu diyerek söküp atma gafletinde bulunmuştum... Nerden bileyim...

Çok iş var çoook.... Dün ekmiş olduğum 700den fazla Çiğdem ve Lale soğanı haricinde bugün binden fazla ekmem gerekiyor.... Ve iki saat önce derece +1 idi.... Soğuk...

Velhasıl, lafı getirmek istediğim yer evin olsun, bahçenin olsun, her tarafın fotoğrafını foruma ekleyerek ''üyelerin bahçeleri'' kısmında yaptıklarım, yapmak istediklerimi uzun uzun paylaşmak, fikir alışlverişinde bulunmak...

Libertyy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön