View Single Post
Eski 30-11-2012, 08:00   #1608
FKY100
Ağaç Dostu

FKY100's Avatar

Giriş Tarihi: 12-09-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hk50 Mesajı Göster
İnşallah Sn FKY100
Elbetde.Geçen yıl bu zaman bahçeyi henüz açmamışdım.Günler ne çabuk gelip geçiyor.Farkına varamıyorsun.Sanalda olsa çok yakın arkadaşlıkların dostlukların
olurken hayal gibi rumuzlarla bir birinle dost oluyorsun.Dost kazanırken düşmanda kazanıyorsun.Neden oluyor nasıl oluyor ?Haberin olmadan hiç tanımadığın bilmediğin insanlara ağır laflar edip yazarken, ağır laflarda edilerek yazıyorlar okuyorsun.
Sanal alemde öyle oluyorki en yakının yanında bu kadar kalıp onunla bu kadar vakit geçiremiyorsun.
Sanal diyorsun ama bazan seviniyor,bazanda çok üzülüyorsun.Karşında kimse yok,tanımıyorsun ama üzülüyorsun.
Şu anda benim sana kırk yıllık tanıdığım sanarak yazdığım gibi.
Netiçe boş durmamak vakit geçirmek vs.v.s başkalarına veremediğin sevgiyi bitkilere veriyor.Başkalarından alamadığın sevgiyi bitkilerden alıyorsun.Ve onsuz yapamıyorsun.
İşte 2013 Hazırlıkları.Düşünceleri.Projeleri,ve uygulamaları.En sevdiğin insan için bunları pek düşünmüyorsun.
Uzunca bir cevap oldu kusura bakma.
Saygılar

Günaydın sayın hk50

Anladığım kadarıyla sizi çok üzmüşler. Bazı yazılar okuyorum ama konunun ne olduğunu anlayamadığım için sadece okumakla kalmıştım. Bu anlattığınız sadece sanal ortamda değil ki hayatın her yerinde karşınıza çıkabiliyor. Bizler de şu anda iş ortamının stresi ile cebelleşiyoruz. İşin yükü değil , tamamen insanların birbirine tahammülsüzlüğü. Ben eskiden çiçek yetiştiren büyükleri pek anlamazdım. Sanırım şimdi anlıyorum onları, insanların veremediğini demekki bitkiler, hayvanlar veriyormuş insana.... ama o yaşa kadar anlayamıyorsunuz, illaha tecrübe etmeniz gerekiyor.

Hani derler ya "ağaçtan düşeni ancak ağaçtan düşen anlar " onun gibi insan kendisi tecrübe etmeyince başkasını anlayamıyor.

Canınızı sıkmayın ve emeğinizi hakedenlere verin.

FKY100 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön