View Single Post
Eski 29-11-2012, 23:02   #128
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ayko Mesajı Göster
Sayın lilium benim söylemiş olduğum bilgiler için doktora yapmaya gerek yok
Var sayın ayko, böyle bir mesaj yazabiliyorsanız bilgilerinizin yanın da tecrübelerinizde olması gerekir, başka bir ülkenin ya da internette dolaşan bir sürü fizibilite raporları var, biz bu raporlara bakarak böyle bir mesaj yazarsak benim gibi biri çıkar ve 8 yılda ürün parasıyla bedava kalan araziyi sorar, ve cevap alamaz. Çünkü öyle bir yazmışsınız ki, sanki siz bunu yapmış ve başarmışsınız gibi olmuş.

Sanırım ekonomistsiniz ve işin hep getirisindesin, götürü taraflarını iyi hesap edemiyorsunuz.

Birde şurada bir mesajınız var ona da cevap vereyim, size değil mesajım bilgilenmek isteyen arkadaşlaradır.

"ağaçları sökme ve dikme makinaları ile baska yere dikebilirsin.önemli olan bu süre zarfında alacağın ürünün sana getirisi ne kadar karar senin."

1- Bu sökme makinalarından türkiyede kaç tane var ve bunlar nerededir?
2- gönen belediyesi sökme makinasını istanbuldan getirtti, ben onu getirtsem 8 yılda aldığım ürün değil 18 yılda aldığım ürün onun bedeline yetmez.
3- 10-12 yıllık ceviz ağacını söküpte Başka bir yere ekilebilirliğini olabilirliğini ve maliyetini iyi düşünün.
4- Kalan parayla da arkadaşlarınıza boğazda bir yemek verin.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön